top of page

За мен

about me pic.png
Моята философия

Полезната, здравословна храна може да е и вкусна и красива. Най-важното е да е приготвена с любов, да си вложил въображението си. Храната е експлозия от емоции от приготвянето до поднасянето...Истинската храна е щастие!

"Ако искаш да живееш щастливо, намери си мисия в живота...", следвай я и давай на другите щастие, доброта и обич.

Обичай себе си!  Прави каквото сърцето ти подсказва и не забравяй да мечтаеш, защото мечтите се сбъдват...Аз сбъдвам моите една по една и всяка следваща е по-голяма и смела!

Здравейте, скъпи приятели и последователи!

Семейството и приятелите ми ме наричат Таня.

Имам 2 прекрасни момчета, който обожават експериментите ми в кухнята ;)

Нямах смелостта или по-скоро идеята да имам блог, моя страничка, в която да споделям всички тези експерименти не ме беше завладяла напълно до ДНЕС...денят на новото начало :)

 

7ми Април 2020, моят Рожден ден 🎂 и рожденият ден на моята скъпа сестра! А сега вече е троен рожден ден :)

Защо реших да създам тази страничка?

Както споменах, обичам да готвя, особено да приготвям сладкиши, торти и всякакви сладки изкушения...и преди беше така, но какво се промени, за да стигна до тук?

Накратко: преди почти 3 години с моето семейство поехме нов път в света на храненето. Път на промяната от вътре и отвън. Започнахме да се храним повече веган и без глутен (освен лимеца и спелтата), спряхме напълно млечни животински продукти, яйца и месо (поне аз, мъжете си хапват, но изключително рядко)

Доста "падах и ставах", докато разбера кое брашно как се държи, как да заменя яйцата, прясното и кисело млякото, сиренето и всичко с което преди бяхме свикнали да се храним.

И така минаха поне 2 години в опити...когато се получаваха добре споделях снимки в личния си ФБ профил и отзивите бяха винаги много положителни и мотивиращи.

Някой (той си знае кой ;)) някъде в коментарите под постовете ми каза, че е време да си направя страничка и воала :)

Какво още може да намерите тук?

Освен ВКУСНИ ИЗКУШЕНИЯ, ще споделям и полезна информация за храните и продуктите в в БЛОГ-а "ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ...?"

И понеже не съм човек, които се занимава само с едно нещо, обичам да творя и уча нови неща, отделила съм специално място в БЛОГ-а за "СКРИТИ ТАЛАНТИ"...какви са ще научите много скоро...ОЧАКВАЙТЕ!

Да не забравяме "Е-КНИГИ", защото знанието е път към успеха. Тук ще може да вземете е-книги, които ще създам специално за вас...Първата е в процес и много СКОРО ще можете да се докоснете до нея!

Искам да споделя опита и знанията си с Вас! Да бъда полезна и ако успея да мотивирам поне един човек да поеме по своят път към здравето ще бъда много щастлива!

bottom of page